Jeuk door zonneallergie

processierups

De zon is een onmisbare vorm van energie en heeft veel positieve invloeden op de mens. Het helpt het lichaam vitamine D aanmaken, stimuleert de stofwisseling, geeft je huid een mooiere teint en het geeft je een goed humeur. Helaas zitten er ook schaduwkanten aan de zon, zoals een zonneallergie waarvan je huid ineens last van kan hebben.


Wist je dat Bepanthen® Eczema ook helpt bij allergie zoals zonneallergie de jeuk te verlichten. Zonder cortisone, parfum en bewaarmiddelen! Geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

bepanthen eczema


Tips:

  • Bescherm je huid tegen de zon. Baby’s en kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht.
  • Vertrek je op vakantie naar een zonnige bestemming? Vergeet dan niet om een anti-jeuk crème zonder cortisone in je reiskoffer mee te nemen.
  • Heb je last van zonneallergie, vermijd dan de zon en smeer jezelf extra goed in. Als je toch buiten gaat, blijf in de schaduw totdat de allergie is weggetrokken. Verkoel je huid met lauwwarme douches en smeer deze daarna in met de Bepanthol® Hydraterende Crème.

Bepanthen®: directe verlichting van jeuk en roodheid

Jeuk is een van de meest nare dingen die je kunt ervaren. Je wilt gaan krabben, maar riskeert daarmee dat je de jeuk verergert. Zo ontstaat een vicieuze cirkel van jeuk en krabben.

Bepanthen® Eczema werkt bij jeuk en roodheid bij eczeem, maar kan ook uitstekend gebruikt worden om jeuk en roodheid te verlichten bij allergische reacties, zoals zonneallergie. Bepanthen® Eczema bevat geen cortisone, parfum en bewaarmiddelen en is in een kleine en grote verpakking beschikbaar bij de apotheek, parafarmacie, Kruidvat, Di en online.

 

L.BE.MKT.07.2019.5685